Fujiwalk Juni 2020

I weekenden 20-21 Juni mødtes jeg med en gruppe ligesindet – alle nogen som deler samme interesse for foto og ikke mindst Fuji som jeg selv.

Falster og Lolland stod for skud – så at sige 😉

Dag 1 var præget af regn – meget regn. Men det skal jo ikke afholde én fra at få taget nogle billeder. Man skal nok bare tænke lidt anderledes og finde det interessante i regnen som jo faktisk kan give nogle super spændende billeder.

Første del af den regnfulde dag bød på bl.a. en tur til Gedser Remise og Hesnæs Havn.

Efter en del våde timer rundt på Falster gik turen hjem til Anette som var så flink at lægge hus til. Kaffe og kage – og så var der ladet op til noget mere fotografering. Nogen valgte at lege med studielys men jeg tog chancen og gik på opdagelse rundt om i huset og haven.

Afslutningen på dagen bød på hyggeligt socialt samvær med et gastronomisk indslag på Restaurant Rosmarino som kan anbefales efterfulgt af fotografering ved Farø Broen. Jeg er ikke den helt store bro-fotograf men fik da et enkelt brugbart billede af Storstrømsbroen i det fjerne.

Dag 2 stod i stærk kontrast til den foregående – høj solskin og meget varmt. Dansk sommer når det er bedst. Nysted var første stop efterfulgt af Dodekalitten. Fotografering i godt vejr er bare noget helt andet end når det står ned i tykke stråler med regn. Og endnu en hygsom dag hvor der igen blev snakket kamera, indstillinger, foto og sikkert også fortalt lidt dårlige jokes.

Efter at have brugt nogle hyggelige timer med rare mennesker var det på tide at tage afsked og sige: På Gensyn ! Vi ses snart igen

Afslutningsvis når jeg alligevel var på Lolland og havde tiden til det så lagde jeg turen forbi Nakskov for lige at se byen som jeg har brugt mange hyggelige stunder i. Det er ikke så tit jeg kommer der efter at min kære gamle mormor gik bort men det er godt at se, at byen er blevet flot igen. Det virker som om at en renovering har været i gang og det har båret frugt.

Jeg er sikker på at Nakskov en dag vil være udgangspunkt for endnu en af mine fototure for der kan bruges adskillige timer der.

16 meninger om “Fujiwalk Juni 2020”

  1. If you desire to increase your experience just keep visiting this website and be updated with the hottest gossip posted here. Eliza Mikey Montague

  2. Keep up the good work , I read few blog posts on this internet site and I believe that your web site is very interesting and holds bands of good information. Sherill Jerrold Hirsh

  3. Greetings! Very useful advice within this article! It’s the little changes which will make the greatest changes. Thanks a lot for sharing! Ellette Klement Xenia

  4. You must make sure which you program your vacation before hand, if you are touring for enjoyment or work. The following tips can assist you. Always take your own pair of earplugs. Whether it is a youngster crying two lines prior to you or an bothersome person sitting beside you who wishes to talk about his dream from yesterday in the aeroplane crashing, it usually assists to possess a approach to drown out that extraneous sound. When you are traveling, it is essential to remember to pack only what you require. This tip is most relevant to journeys by air, as suitcases costs tend to be higher now than they formerly had been. Most large airports will sell something you will possibly not have place for and major encompassing cities should at the same time. In most parts on the planet, it is deemed excellent etiquette to question a person for permission when using their snapshot. Many individuals will end up extremely offended through taking their image without requesting, and that can even result in violence. It is best to merely have their consent first than danger offense. Be aware of leaving taxation. Some countries around the world have departure income taxes. You will not be permitted to board your aeroplane until you have paid for them. Usually a check out or visa or mastercard is not permitted as transaction on these income taxes. Ensure you have enough money set-aside to cover them. By following the foregoing techniques, it is possible to ensure that your outings in no way let you down. No matter if you see on your own having to worry about air travel rates, soil travelling, hotel charges or any variety of other complications, this informative article can help you into making the best alternatives for your specific getaway. Have a good time, be safe and recall these guidelines. Kimmy Jermain Shea

  5. Hello there. I discovered your web site by the use of Google while searching for a related matter, your website got here up. It seems great. I have bookmarked it in my google bookmarks to visit then. Angeline Haley Roseanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *