Fujiwalk Juni 2020

I weekenden 20-21 Juni mødtes jeg med en gruppe ligesindet – alle nogen som deler samme interesse for foto og ikke mindst Fuji som jeg selv.

Falster og Lolland stod for skud – så at sige 😉

Dag 1 var præget af regn – meget regn. Men det skal jo ikke afholde én fra at få taget nogle billeder. Man skal nok bare tænke lidt anderledes og finde det interessante i regnen som jo faktisk kan give nogle super spændende billeder.

Første del af den regnfulde dag bød på bl.a. en tur til Gedser Remise og Hesnæs Havn.

Efter en del våde timer rundt på Falster gik turen hjem til Anette som var så flink at lægge hus til. Kaffe og kage – og så var der ladet op til noget mere fotografering. Nogen valgte at lege med studielys men jeg tog chancen og gik på opdagelse rundt om i huset og haven.

Afslutningen på dagen bød på hyggeligt socialt samvær med et gastronomisk indslag på Restaurant Rosmarino som kan anbefales efterfulgt af fotografering ved Farø Broen. Jeg er ikke den helt store bro-fotograf men fik da et enkelt brugbart billede af Storstrømsbroen i det fjerne.

Dag 2 stod i stærk kontrast til den foregående – høj solskin og meget varmt. Dansk sommer når det er bedst. Nysted var første stop efterfulgt af Dodekalitten. Fotografering i godt vejr er bare noget helt andet end når det står ned i tykke stråler med regn. Og endnu en hygsom dag hvor der igen blev snakket kamera, indstillinger, foto og sikkert også fortalt lidt dårlige jokes.

Efter at have brugt nogle hyggelige timer med rare mennesker var det på tide at tage afsked og sige: På Gensyn ! Vi ses snart igen

Afslutningsvis når jeg alligevel var på Lolland og havde tiden til det så lagde jeg turen forbi Nakskov for lige at se byen som jeg har brugt mange hyggelige stunder i. Det er ikke så tit jeg kommer der efter at min kære gamle mormor gik bort men det er godt at se, at byen er blevet flot igen. Det virker som om at en renovering har været i gang og det har båret frugt.

Jeg er sikker på at Nakskov en dag vil være udgangspunkt for endnu en af mine fototure for der kan bruges adskillige timer der.

2 thoughts on “Fujiwalk Juni 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *